Let’s rock and payroll

Een sociaal dienstverlener die al jouw HR-zaken op orde stelt, dat klinkt als muziek in de oren. Payroll Solutions verzorgt met veel passie & plezier jullie loonadminstratie of ondersteunt je graag bij jullie HR-aanpak & taken via een freelance-opdracht.

I’m all-Lynn

De passie voor HR en de zin voor ondernemen zorgden ervoor dat Lynn een eigen bedrijf opstartte. Elke dag gaan we bij Payroll Solutions vol enthousiasme aan de slag met jouw personeelszaken. Dat is al één ding minder waaraan jij moet denken! Ben jij op zoek naar een goede partner voor jouw loonadministratie? I’m all-Lynn!

Visie

Een persoonlijke service voor jouw personeelszaken

Als KMO wil jij graag een duidelijk en snel antwoord op je vraag. Hiervoor moet je niet altijd aankloppen bij een groot sociaal secretariaat. Bij Payroll Solutions spelen we snel in op je vragen én hanteren we een persoonlijke aanpak.

Begeleiding van A tot Z

Weet je niet goed waar te beginnen?
We helpen je van A tot Z met je loon- en contractadministratie! 

Laagdrempelig contact

Geen nummertje in de rij. Als KMO zit je vaak met kleine vragen. Wij zorgen ervoor dat je een snel en duidelijk antwoord krijgt!

Persoonlijke aanpak

Laten we kijken naar wat jij nodig hebt. We gaan graag voor een persoonlijk contact met jou als klant. Zo kan je met al je vragen bij ons terecht.