Loonadministratie

Ontbreekt je de kennis om je loonadministratie perfect te onderhouden? Geen probleem. Payroll Solutions is jouw extern loonsecretariaat en zorgt ervoor dat de maandelijkse loonverwerking en de algemene personeelszaken op rolletjes lopen.

Extra hulp

Bij het beheren van jouw personeelszaken

Als sociaal dienstverlener zijn we bevoegd om jouw personeelszaken te beheren. Zie ons dus als een externe personeelsdienst voor jouw bedrijf.

Zo zorgen we ervoor dat alles wat met jouw maandelijkse loonverwerking en algemene personeelszaken te maken heeft, netjes wordt afgewerkt.

Administratie

Voor een nieuwe werknemer

Ga jij een nieuwe werknemer aannemen? Spannend! Je wilt tenslotte iemand die perfect bij je bedrijf past. Ook het dagelijkse werkleven zal anders zijn met een extra persoon.

Gelukkig kan je de administratieve taken overlaten aan Payroll Solutions. Ik zorg voor de loonadministratie en de sociaal-juridische begeleiding van jouw nieuwe werkkracht. Zo kan jij je focussen op het onthaal en de opstart van de nieuwe collega.

Voor huidige werknemers

De loonadministratie voor jouw werknemers loopt op rolletjes in de handen van Payroll Solutions.  Zo zorg ik voor de loonberekening, loonbrieven, aangiftes voor de bedrijfsvoorheffing en RSZ. Voor elke vraag in verband met HR en administratie, kan je steeds bij mij terecht.

Maak een vrijblijvende afspraak

Een partner waarop je kan rekenen

Geef de loonadministratie van werknemers op jouw payroll uit handen. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is. 

Contacteer ons