Payrolling

Bij payrolling geef je de verantwoordelijkheid voor het werkgeverschap uit handen. Zo beheren wij als uitzendkantoor de loon- en contractadministratie van jouw flexibel en tijdelijk personeel op interimcontract.

Tijdelijke hulp

Kies voor een flexibel interimcontract

Toets de kwaliteiten van een nieuwe werknemer af met een interimcontract voordat je deze persoon een vast contract aanbiedt. Zo kom je later niet in een vervelende situatie terecht.

Payrolling via interimcontracten is ook een perfecte oplossing wanneer je enkel tijdelijk of sporadisch een extra paar handen nodig hebt. Dit biedt dus onder meer een flexibele oplossing voor jobstudenten of flexijobs.

Uitzendkantoor

Op onze payroll maar onder jouw leiding

Met onze uitzendvergunning mogen we taken uitvoeren als uitzendkantoor. Heb je al een kandidaat gevonden voor de job? Wij schrijven de uitzendkracht dan in met een interimcontract en zorgen dat alles in orde is.

Dit is mogelijk voor bijvoorbeeld tijdelijke opdrachten, flexijobs, weekendjobs of vakantiejobs. Ook wanneer je iemand eerst via een interimcontract wilt aannemen om deze persoon later een vast contract aan te bieden is dit een gepaste oplossing.

Maak een vrijblijvende afspraak

Mix & Match

Een flexibele samenwerking

Combineer interimcontacten met een contract op jouw payroll en kies voor het beste van deze twee werelden. Zo heb jij slechts één contactpersoon voor zowel jouw vast personeel als de flexibele of tijdelijke werkkrachten. Gemakkelijk toch?

No strings attached

Tijdens de opdracht verzorgen we de administratie, de aangiftes en de loonbetalingen van de werknemer. Is de opdracht van de werknemer afgelopen? Zo ook het contract.

Klaar voor een flexibele samenwerking? 

Contacteer ons